WCRF International logo

20% korting op uw hometrainer, crosstrainer, loopband of roeitrainer en 10% korting op kleine fitnessapparaten!

Met de fitnessapparatuur van vakspecialist Homefitness 4 You is er nu geen excuus meer om niet te bewegen. U kunt nu thuis op elk gewenst moment sportief bezig zijn: ’s avonds, wanneer het slecht weer is, of wanneer u het maar wilt. En u heeft keuze uit een legio aan kleine en grote fitnessapparaten.

Lichaamsbeweging, in welke vorm dan ook, verlaagt het risico op kanker. Het is belangrijk dat u uw dagelijkse leven zo indeelt dat u voldoende beweging krijgt. Niet alleen uw gezondheid gaat er met deze actie op vooruit. Ook steunt u het Wereld Kanker Onderzoek Fonds met het kopen van een fitnessapparaat bij Homefitness 4 You.

Homefitness 4 You doneert per verkocht klein fitnessapparaat € 5,- en per verkocht groot fitnessapparaat € 25,- aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds!

FitnessapparatuurBestellen
Ga nu naar de website van Homefitness 4 You voor meer informatie over en het bestellen van de fitnessapparaten.
Voor de grote fitnessapparaten (hometrainer, crosstrainer, loopband of roeitrainer) vult u de actiecode WCRF20 in voor 20% korting.

Voor de kleine fitnessapparaten vult u de code WCRF10 in voor 10% korting.

 
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kiest haar partners met veel zorgvuldigheid. Voor eventuele gebreken van of onjuiste informatie over de door derden aangeboden producten en diensten kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele klachten of verzoeken over de aangeboden producten en diensten dienen direct gecommuniceerd te worden aan de aanbieders van deze producten en/of diensten.
Homefitness 4 You

Social bookmarking

Bookmark or email to a friend

Print